پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

تمدید دورکاری ادارات پایتخت تا هفته آینده

استاندار تهران گفت: دورکاری ادارات پایتخت تا هفته آینده تمدید شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۶ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 19
کد خبر: ۵۵۵۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ انوشیروان محسنی بندپی با اشاره به تداوم وضعیت کرونایی استان اظهار داشت: همچنان قوانین دورکاری ادارات به قوت خود باقی بوده و این موضوع تا هفته آینده تمدید می‌شود.

 

محسنی بندپی با بیان اینکه عزاداری سالار شهیدان با رعایت شیوه نامه ۸ ماده‌ای ابلاغی از سوی ستاد ملی کرونا برگزار خواهد شد گفت: مردم قطعاً موارد بهداشتی را رعایت کرده و پروتکل‌ها را به بهترین شکل ممکن اجرا خواهند کرد.

 

استاندار تهران در خصوص سایر محدودیت‌ها نیز عنوان داشت: ممنوعیت برگزاری مراسم‌ها در تالارها نیز همچنان پا برجا بوده و در ماه محرم نیز به دلیل اینکه عروسی نداریم برگزاری مراسم‌های عزاداری و تجمع‌ها نیز دارای محدودیت و ممنوعیت خواهد بود.

 

محسنی بندپی در ادامه گفت: از همه شهروندان می‌خواهیم موارد بهداشتی و پروتکل‌های ارائه شده را رعایت کنند و در صورت عدم ضرورت از منزل خارج نشوند و زمانی که در اجتماع قرار می‌گیرند حتماً از ماسک و وسایل حفاظتی استفاده کنند.

 

وی با بیان اینکه ویروس کرونا به گونه‌ای است که تا عزم و اراده همگانی برقرار نشود نمی‌توانیم بر آن فائق آییم و آن را شکست دهیم اظهار داشت: وضعیت کنونی استان تهران به لحاظ فوت و بستری ناشی از کرونا از میانگین کشوری بهتر است لذا همچنان به همکاری مردم در زمینه سیر نزولی ابتلاء به این ویروس نیازمند هستیم.

 

مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار